DOMIDOR

Kilincs, vasalat

Klasszikus vagy modern kivitelben, prémium anyagokból, bejárati-, beltéri és üvegajtókra egyaránt

Egyedi ajtókhoz egyedi kilincset segítünk találni

Így a látvány és a használat is kifogástalan élményt jelenthet.
Ajánlatkérés

Ízléses formavilág elegáns színekben és kialakítással

Segítünk olyan kilincset találni, ami tökéletesen passzol az ajtó stílusához.
Ajánlatkérés
GRIFFWERK AJTÓKILINCSEK
A magyar piacon is széles körben elérhetők lettek a többszörösen díjazott innovatív megoldással, a smart2lock nevű, kilincsbe integrált zárási mechanikával ellátott kilincsek.
Ezeknek a kilincseknek az a különlegessége, hogy alsó rozetta nélkül is zárhatóvá teszik az ajtót.
Ez az újítás azért is izgalmas, mert egyre inkább terjed az ajtókra szerelt kilincseknél az alsó rozetta elhagyása, ezzel azonban eltűnik a lehetőség az ajtók zárására, pl. egy fürdőszoba esetén.

Ajánlatkérés
GRIFFWERK ÜVEGAJTÓ KILINCSEK
A smart2lock okos megoldás alkalmazásával viszont megoldható, hogy az ajtót a kilincsre szerelt gomb eltolásával zárjuk, ráadásul úgy, hogy az azért kívülről vész esetén mégis nyitható
Ajánlatkérés
DND OLASZ KILINCSEK
MINŐSÉG: Minden dnd termékben a tartósan tökéletesre törekvés tükröződik. Ez megjelenik a legapróbb részletek kifinomult gépi vagy kézi megmunkálásában, és a gyártás során alkalmazott magasszintű, de környezetbarát technológiában is.
DESIGN: A kilincseket különlegesen igényes, egyedi és eredeti, időnként extravagáns formatervezés jellemzi, ami az egész világ kilincspiacára meghatározó hatással van. Ez nem véletlen, hiszen a modellek többségét világszerte elismert dizájnerek tervezik.
Évről-évre új modellekkel jelentkezik a cég.
INNOVÁCIÓ: Jellemző az új, innovatív formavilág és technológiák alkalmazása, melyre jó példa a fantáziadús, ugyanakkor tartós és környezetbarát felületek, bevonatok használata. Árkategória: felső közép, felső, luxus.
Ajánlatkérés
OLIVARI KILINCSEK
A több, mint 110 éves gyár a vezető olasz kilincsártók egyike, világhírű tervezőkkel működik együtt
Ajánlatkérés
TUPAI AJTÓKILINCSEK
Az egyik legnagyobb és legprofesszionálisabb, valóban teljeskörűen európai kilincsgyár, Portugáliából. Mindig a stabil működés és a kiváló műszaki tartalom jellemezte, de kiemelt hangsúlyt fektetnek a modellek egyedi és ízléses formatervezésére is. Az utóbbi években úttörő szerepet játszott az alacsony rozetták elterjedésében, és a változatos felületkezelések meghonosításában.
Ajánlatkérés
GRIFFWERK KILINCSEK
A smart2lock okos megoldás alkalmazásával viszont megoldható, hogy az ajtót a kilincsre szerelt gomb eltolásával zárjuk, ráadásul úgy, hogy az azért kívülről vész esetén mégis nyitható
Ajánlatkérés
FSB NÉMET KILINCSEK
A német FSB kilincsek világszerte ismertek és elismertek kimagasló, etalonként nyilvántartott minőségüknek, innovatív műszaki tartalmuknak, visszafogott, mégis trendteremtő dizájnjuknak és nagy igénybevételnek ellenálló tartósságuknak köszönhetően. Már 135 éve mind az otthonok, mind a közületi épületek kedvelt vasalatai Európa-szerte. Az FSB teljes kínálatával állunk rendelkezésére. Árkategória: felső közép, felső, luxus.
Ajánlatkérés
MANDELLI AJTÓKILINCSEK
A Mandelli cég a világ egyik legismertebb luxus kilincs gyártója Milánóból, a formatervezés és a divat olasz fővárosából. Kreatív, látványos formavilágával, magas minőségével és igényes anyagválasztékával a design nemzetközi élvonalát képviseli, 1953 óta.
Ajánlatkérés
..
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
locationchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram