Kategória:
október 11, 2023

Beltéri ajtók a Hörmanntól? Igen!

Írta: Kiss Miklós
CEO, DOMIDÓR

Ha meghalljuk a Hörmann nevet, szinte mindenkinek a garázskapu jut eszébe. Hiszen az európai piacon ők az egyik legnagyobb márkanév!
A Hörmann = német minőség és precizitás, megbízható, mindamellett megfizethető.
Gondolta volna, hogy a Hörmann 2020 óta beltéri ajtókkal is jelen van a piacon? Pedig így van! A márkanévhez méltó kimagasló minőség, precíz kivitelezés, átgondolt technológiai megoldások jellemzik a Hörmann beltéri ajtókat.

Bemutatótermünkben megtekintheti a gyönyörű Hörmann beltéri ajtókat!

ProLine felületek
A modern stílusú ajtók speciális DuraDecor  kivételesen magas kopás- és karcállóságú felülete „egy életre szól”. 16 féle ÚJ festett és erősen strukturált fa hatású felülettel a ProLine család a tökéletes választás: extrém ütés- kopás- és karcállóságú Duradecor felületek, lekerekített vagy sarkosan falcolt, akár modern falcolatlan megoldással, rejtett pántokkal is – fedezze fel a lehetőségeket!

ProLine Ultramatt, Pala és Textil
Ultramatt, Pala és Textil: öt divatos színben, újdonságként vadító mélyfeketében is elérhető a három lenyűgöző, egyedi felület. Otthona ékkövei lesznek a ProLine ajtócsalád selymes tapintású Ultramatt ajtói, kiegészítve a markáns Pala vagy a lakályos Textil felülettel. Mindezek tökéletes harmóniában, divatos antracit, porszürke vagy taupe színekben. Lenyűgöző párosítások!

DesignLine
Csíkok, vonalak, bemarások, geometria, szimmetria és design, ötvözve a legmodernebb felületekkel és színkombinációkkal - ezt kínálják a DesignLine ajtócsalád Groove, Steel és Plain kivitelei. Találja meg az Önhöz illő legegyedibb megoldást!

ClassicLine
Romantikus, klasszikus kazettás megoldások, modern köntösbe öltöztetve. Fedezze fel a ClassicLine páratlan termékcsaládját. Nem hibázhat a tökéletes Carolina, Georgia, Kontura vagy Montana ajtóinkkal: klasszikus, elegáns megjelenésük kiváló kísérője akár a hagyományos, akár a modern lakberendezési stílusnak, egy csipet egyedi felületlakkozással.

GlassLine
Nyitott, varázslatosan tág terek, selymesen áttetsző felületek - ezt kínálja a GlassLine termékcsaládunk. Többféle üvegmegmunkálási technika, biztonság, nyitottság, melyekhez a saját tér lezárása is párosul. Akár ujjlenyomatok ellen védő nanobevonattal is - fedezze fel egyedi lehetőségeinket!

Az elegáns fehér.......

A gyönyörű textilmintás - antracit, fehér, taupe, szürke és fekete színekben!

Pala mintás - egyedi felület, csak a Hörmann beltéri ajtó választékában elérhető! Nézze meg kiállítva antarcit színben, síkban záródó kivitelben bemutatótermünkben!

..
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
location linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram