Kategória:
október 19, 2023

HELLA szabadtéri árnyékolástechnika: napellenzők, teraszárnyékolók, üvegtetőre szerelhető napellenzők

Írta: Kiss Miklós
CEO, DOMIDÓR

A HELLA kazettás árnyékolói behúzott állapotban széltől és időjárástól minden oldalról védettek, és a homlokzatra szabadon felszerelhetők. Elegáns formájuk szembetűnő, és varrat nélkül illeszkednek az építészeti alkotásba. Mint minden HELLA napellenző, méretre készülnek. A HELLA anyagkollekció anyagok nagy választékát kínálja több mint 200 mintával. A napellenzők opcionális rádióvezérléssel is elláthatók. A maximális kényelem érdekében szél- és napellenőrzők, valamint esőérzékelők is kaphatók.

Félig nyitott napellenzők

A HELLA félig nyitott napellenzői nincsenek az ereszkinyúlások vagy erkélyek által nyújtott védelemre utalva, mivel napellenző-tetőjük gondoskodik a szövettengely és a mechanika megfelelő időjárás elleni védelméről. Az összes HELLA napellenzőhöz hasonlóan ezek is méretre készülnek, meghajtásuk hajtókarral vagy motorral történik. A HELLA anyagkollekció anyagok nagy választékát kínálja több mint 200 mintával. A napellenzők opcionális rádióvezérléssel is elláthatók. A maximális kényelem érdekében szél- és napellenőrzők, valamint esőérzékelők is kaphatók.

Nyitott napellenzők

A HELLA nyitott napellenzői minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol az időjárás elleni védelemként ereszkinyúlások vagy erkélyek szóba jöhetnek. A napellenzőket a kinyúlások alá szereljük fel. Az összes HELLA napellenzőhöz hasonlóan ezek is méretre készülnek, meghajtásuk hajtókarral vagy motorral történik. A HELLA anyagkollekció anyagok nagy választékát kínálja több mint 200 mintával. A napellenzők opcionális rádióvezérléssel is elláthatók. A maximális kényelem érdekében szél- és napellenőrzők, valamint esőérzékelők is kaphatók.

Pergola napellenző

Az ELEGANZA egy új pergola napellenző, amely két oszloppal és konzolokkal rendelkezik a falra szereléshez. Az ELEGANZA protect kivitelben a vászonvezetés oldalsó vezetésű. A 253 x 156 mm-es kazettával legfeljebb 5,5 m mély és 6 m széles teraszok árnyékolhatók. Emellett a legfeljebb 30 m²-es pergola napellenző vezetőibe és a kazettába tompítható LED csíkok integrálhatók a megfelelő környezeti fény biztosítása érdekében. A lenyugvó nap ellen az oszlopok közé egy opcionálisan rendelkezésre álló Varioplus roló is felszerelhető külön függőleges árnyékolóként.

..
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
location linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram