Kategória:
augusztus 17, 2023

HELLA homlokzati árnyékolástechnika: zsaluziák, redőnyök, napellenzők, szúnyoghálók, belső árnyékolók

Írta: Kiss Miklós
CEO, DOMIDÓR

A HELLA raffstore-jai és zsaluziái nem egyszerűen elsötétítenek – a nappali fényt a felhasználó igényeinek megfelelően térítik el és engedik be. Így gondoskodnak a lakóhelyiségben a meghittségről, és teremtik meg a termelékenység ideális keretfeltételeit a munkakörnyezetben. A fényterelés mellett hatással vannak a helyiség klímájára, mivel a nap hőjét visszaverik, és ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak a nyári hővédelemhez.

Előtétrendszerek

A HELLA raffstore-ok & külső zsaluziák sokszínű beépítési lehetőségei az előtétrendszerben rengeteg kialakítási opciót biztosítanak. Az egyéni optikai preferenciák például a különféle formájú és színű tokokkal megvalósíthatók. A HELLA előtétrendszereinél a külső zsaluziákat és & raffstore-okat előre beszereljük a csatornába. A célhelyre történő felszerelés így egyszerűen és gyorsan lehetséges. Ez a beépítési változat az utólagos új- és régi építésű épületekbe való beszereléshez, valamint hőszigetelős csatlakozórendszerekbe való integrációhoz is alkalmas. Utólagos beépítés is lehetséges meglévő üregrendszerekbe.

Redőnyök

A HELLA nova előtétredőnyei a különféle tokformákkal ideálisabban igazodnak egy épület architektúrájához. Az említésre méltóan kis tokokban lévő intelligens technika megakadályozza, hogy az előtétredőny belülről látható legyen. Az összeszerelés hihetetlenül egyszerű: A tokokat a konzolos szerelés miatt egyszerűen a vezetősínekre kell illeszteni. A tökéletes sötétítés, az optimális árnyékolás és napfényszűrés, valamint az időjárás-, hő- és hideg elleni védelem ugyanolyan alapvető a nova sorozat modelljei számára, mint a számos kiegészítési lehetőség - a szúnyoghálótól kezdve a távirányítós motoros hajtásig. Az NVS Top- Safe előtétredőny ezenkívül az innovatív biztonsági részleteknek köszönhetően hatékony akadályt jelent a betörők számára.

Előtét vászonárnyékoló

Kiviteltől függően az előtét vászonárnyékolók 12 m² méretig szállíthatók. Választható négyzet, téglalap és kerek dobozforma. Kivitelek: protect (oldalt futó) és zsinóros vezetésű

..
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
location linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram