Kategória:
szeptember 21, 2023

DND kilincsek - minőség-design-innováció

Írta: Kiss Miklós
CEO, DOMIDÓR

dnd a világ egyik legkiválóbb design kilincs gyártója, Észak-Olaszország nagy fémmíves hagyományokkal bíró régiójából. Gyönyörű kilincsmodelljei 3 kulcsszóval jellemezhetők: minőség – design – innováció.
minőség: Minden dntermékben a tartósan tökéletesre törekvés tükröződik. Ez megjelenik a legapróbb részletek kifinomult gépi vagy kézi megmunkálásában, és a gyártás során alkalmazott magasszintű, de környezetbarát technológiában is.
design: A kilincseket különlegesen igényes, egyedi és eredeti, időnként extravagáns formatervezés jellemzi, ami az egész világ kilincspiacára meghatározó hatással van. Ez nem véletlen, hiszen a modellek többségét világszerte elismert dizájnerek tervezik, évről-évre megújuló modellekkel.
innováció: Jellemző az új, innovatív formavilág és technológiák alkalmazása, melyre jó példa a fantáziadús, ugyanakkor tartós és környezetbarát felületek, bevonatok használata.

DND - elegancia, magas minőség

DND - luxus és egyediség

DND - elegancia és innováció

..
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!
location linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram